Kategoriarkiv: Uncategorized

Rolig sponsring

Jag håller just på att packa ihop ett paket som ska postas för att sponsra en Hubertusritt för A-ponnyer. Så otroligt gulligt. Deltagarna rider tillsammans på led för att avsluta i en hage med gosedjursrävletande och hinder att hoppa <3.

Det är Shetland Väst som arrangerar.

Hoppas det blir en riktigt härlig dag för alla de små ekipage!

 

Sponsring

Fixar till Svenska Hästars Värns lotteri under Gothenburg Horse Show. Shettisligan har (i verkligheten) träffat på flera hästar som fått fodervärdshem genom SHV, så det känns roligt att sponsra lite.

Ska du till GHS? Passa på att besöka lotteriet ifall du är nyfiken på böckerna, men inte köpt någon ännu 🌞.

💖 Mia

Nu är bok 2 här!

Det är fantastisk roligt att packa upp den otroligt fint illustrerade ”Sabotörer och Räddande änglar”. Marie Bolk är en underbar illustratör! Ni har väl sett hennes serieillustrationer i Min Häst?

🌼🦄🌼 ~ Mia

Illustrationerna 

till bok 2 är nu klara! 

När jag öppnar filerna från Marie Bolk så känns det som paketöppning på julafton. Spännande och fullt av överraskningar. 

På något magiskt vis lyckas Marie väldigt ofta snappa upp hur personer ser ut även om jag inte beskrivit dem utseendemässigt i manuset.  
Jag ser så fram emot att hålla den färdiga boken i handen. Och omslaget! Om möjligt ännu finare än det till första boken. Marie är fantastisk  <3

Förtjusta hälsningar, Mia