Kategoriarkiv: Vi hästar oss!

Ponnygalopp på Stockholm Cup

I helgen gick en av de största galopptävlingarna i Sverige av stapeln på den nya galoppbanan Bro Park. Många ponnyer från stallet var med i de 3 ponny lopp som arrangerades. Alla var otroligt duktiga!

Vi tävlade med Furir och Ti-Ta. 

Furir inför loppet. Saga tävlade för första gången med sina nya säkerhetsstigbyglar (STS safetyirons) och var jättenöjd med stabiliteten. 

De flesta ponnyryttare pimpar sina shettisar väldigt noga innan race. 

Vi fixade lite med tränsen också. .. förutom flätade manar och glittrade rumpor. 

~ Mia 

Två olika världar

20151103_171837

… känns det som när vi stannar upp på krönet av backen på ridvägen.  Pannlampssken, underbara ponnyer och fridfull tystnad. Längre bort – motorvägen med en röd&vit lysmask av billysen och ett konstant brus.

Vi uppskattar så vår lilla ponnybubbla <3

Så mycket spännande …

… händer hela tiden i energin och miljöerna som inspirerar till böckerna. Shettisligan utvecklas snabb på sina ponnygalopplektioner, de får mer och mer ansvar i galoppstallet med fullbloden och jag har skrivit färdigt en tredje bok. Just nu håller jag på att läsa in den som ljudfiler till förlaget.

Lite fler snabbglimtar av händelserna och hästarna kring böckerna kommer då och då på Instagram och Facebook – av den enkla anledningen att det går så snabbt och lätt att via mobilen lägga ut ett foto på Instagram (och dela den till Shettisligans Facebooksida).

Även om det inte syns här så sjuder det i kreativitetskitteln kring Shettisligeböckerna 🙂