Ösregn …

image

… ute. Smatter på taket till loftet och ljuset som silar in genom springorna i väggen.  Fantasin väcks och inspirationen ger kli i skrivfingrarna.
Det är så mysigt att packa höpåsarna när man tänker på hur glad Spirit blir när han får mat <3 image

Oavsett väder är stallet The Place to Be …

Galopplektionen

image

Dagens lektion var i långa backen på ridvägen. Jag var ”assistent” uppe vid backens slut, där ekipagen stannade och väntade in alla ”startgrupperna”. Det är så härligt när man hör dem komma redan innan de dyker upp inom synhåll.  Haze och Spirit var riktigt ”speediga” idag. Toppenhärligt!

Fler bilder finns på Facebooksidan ( sök på Shettisligan )

Önskning x 2

image

Wohoo! Två önskefrön kvar! (Syns lite dåligt att det är två – sitter alldeles intill varandra.) Precis lagom till ett syskonpar 🙂
Man behöver ju inte undra vad de önskar sig …

Tjuvläsare

Håller på med ett hemligt avsnitt i boken. Hemligt för barnen.  Om de vet om just det avsnittet blir det inte lika spännande att läsa hela boken när den är färdig.  (Jag läser högt ur lite allmänna snuttar och avsnitt ibland.)
Går för att hämta lite fika och så hör jag ”Ahaaa!!!” och hittar Saga vid min dator. Hon visste visserligen inte att det ligger ett läsförbud över min laptop just nu … Har precis avkrävt ett tysthetslöfte så att inte hela familjen får höra invecklingarna 🙂